Держпродспоживслужба почала розслідування спалаху захворювання на гостру кишкову інфекцію на Львівщині

12.02.2020 11:37

12 лютого 2020 року Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області розпочало санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху та обстеження закладу громадського харчування з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень з метою встановлення причин та умов виникнення захворювань.

Так, за оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 11.02.2020 о 21:45 від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Сколівської центральної районної лікарні 14 осіб, у тому числі 4 дитини, з попереднім діагнозом: «Харчове отруєння».

Всі постраждалі харчувалися в закладі громадського харчування відпочинково-оздоровчого комплексу «Рандеву».

Потужності закладу громадського харчування не зареєстровано в Державному реєстрі потужностей. 

Попередні заходи державного нагляду (контролю) у закладі громадського харчування працівниками Головного управління не  проводилися.

Санітарно-епідеміологічне розслідування триває.