Перший в Україні довідник «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»

27.12.2018 10:18

Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) розробив перший в Україні довідник  «Простежуваність харчових продуктів: основні питання».

У довіднику викладено концепцію системи простежуваності в харчовій галузі та розглянуто її основні складові. Зокрема, документ містить перелік ключових вимог щодо простежуваності, установлених на міжнародному й законодавчому рівнях ЄС і України.

Видання буде корисним для бізнесу та державного сектору, що опікуються питаннями безпечності харчових продуктів, та сприятиме більш активному й масштабному впровадженню систем простежуваності в харчовій галузі в Україні.

Довідник «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»